Rugăciune și misiune între vecinii noștri și ai Bisericii

Marți – rugăciune și misiune între vecinii noștri și ai Bisericii – Fapte 3:1-11. În viața de fiecare zi trecem pe lângă vecinii noștri și foarte ușor putem pierde din vedere faptul că suntem datori să ne rugăm pentru mântuirea lor și să le vorbim despre Domnul Isus printr-o mărturie frumoasă și mesaj clar. Când Petru și Ioan au mers la Templu să se roage, nu au trecut nepăsători pe lângă ologul care stătea la poarta Templului. Comoara Evangheliei Domnului Isus Hristos a fost darul cel mai prețios pe care l-au oferit acestui „vecin” al Templului și al oamenilor care mergeau la Templu să se închine lui Dumnezeu. Oare unde își vor petrece veșnicia  vecinii noștri? Conștienți de responsabilitatea noastră pentru mântuirea lor, să venim în rugăciuni de:

Mulțumiri: – Pentru vecinii mântuiți; – Pentru vecinii cu care avem relații de colaborare; – Pentru vecinii care vin la Casa Domnului la ocazii speciale.

Mijlociri: – Pentru vecinii care sunt deschiși pentru Evanghelie; – Pentru vecinii care trec prin încercări; – Pentru vecinii care sunt împotrivitori.

Cereri: – Pentru mântuirea tuturor vecinilor; – Pentru binecuvântarea familiilor lor; – Pentru deschiderea de a veni la săptămâna de rugăciune și evanghelizare. – Pentru rezolvarea eventualelor tensiuni/supărări cu vecinii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns