Anunț legat de întâlnirile bisericii în perioada imediat următoare

Anunț legat de întâlnirile bisericii în perioada imediat următoare:

Dragi frați și surori,

ca urmare a răspândirii COVID-19, autoritățile au hotărât interzicerea întâlnirilor în spații închise, cu peste 100 de participanți. Întrucât Sfintele Scripturi ne cheamă să dăm dovadă de înțelepciune și prudență în orice situație, socotim că trebuie să ne supunem acestei hotărâri. În consecință, vă comunicăm următoarele:

1. Serviciul de joi seara, unde prezența este în general sub 50 de persoane, se va ține ca până acum, în intervalul 18:00-19:30.

2. Duminică vom avea două servicii:

Cel de dimineață se va desfășura în intervalul 10:00-11:30, iar cel de seara în intervalul 18:00-19:30.

Pentru că numărul maxim de participanți la fiecare serviciu este de 50 de persoane, vom deschide liste, unde puteți să vă anunțați participarea. Astfel, puteți să vă înscrieți la secretarul bisericii, fratele Gabriel Sadagurschi, pe Facebook Messenger: Gabriel Sadagurschi. Atunci când îi scrieți vă rugăm să comunicați dacă doriți să participați la serviciul de dimineața sau la cel de seara. Tot la el puteți verifica dacă mai sunt locuri disponibile pentru un anumit serviciu de închinare.

Odată ce s-a atins numărul maxim de persoane, 50, lucrul acesta va fi comunicat pe Facebook sau, telefonic, celor care iau legătura cu fratele Gabriel Sadagurschi, pentru a evita situația extrem de neplăcută de a vă întoarce acasă, fără posibilitatea participării.

Pentru ca lucrurile să decurgă cât mai bine, sugerăm ca dacă ați participat la unul dintre servicii, să acordați prioritate celorlalți membri la următorul serviciu.

De asemenea recomandăm, celor disponibili, închinarea și slujirea în bisericile care fac parte din cercul nostru pastoral, biserici care nu se confruntă cu această problemă a numărului.

Trebuie luată în calcul și situația în care, din pricina erorilor umane, vor veni la biserică frați și surori după ce numărul de 50 va fi atins. În astfel de situații, apelăm la înțelegerea, îngăduința și răbdarea dvs., rugându-vă să respectați indicațiile oferite de cei care vor sluji ca ușieri.

3. În urma consfătuirii avute cu frații dirijori, corul și orchestra nu vor cânta în această perioadă.

4. În ce privește așezarea în sală, recomandăm să nu ne așezăm foarte aproape unii de ceilalți și să creăm înghesuială. Ținând cont de faptul că vor fi doar 50 de persoane la o întâlnire va fi spațiul suficient. Putem fi purtători asimptomatici de virus, chiar dacă nu suntem conștienți de acest lucru, iar păstrarea unei distanțe suficient de mari împiedică transmiterea acestuia.

5. Adunarea generală programată pentru data de 22 martie se va reprograma, întrucât în condițiile date nu putem întruni cvorumul necesar.

6. În această perioadă se anulează: repetițiile corului și ale orchestrei, întâlnirile de tineret și întâlnirile Awana.

7. Dacă se va ajunge la situația nedorită în care întrunirile vor fi interzise total, indiferent de număr, păstorii bisericii vor predica în timpii serviciilor de duminică mesaje ce vor putea fi ascultate și vizualizate online.

8. Nu recomandăm aducerea copiilor la serviciile bisericii în această perioadă, în spiritul hotărârii luate cu privire la închiderea școlilor și a grădinițelor. Trebuie protejați! În același timp, nu recomandăm nici participarea persoanelor care suferă de multiple afecțiuni și care au o sănătate fragilă. Pentru ei, COVID-19 este mult mai periculos.

9. Nu recomandăm salutarea prin strângerea mâinii. Chiar dacă e un obicei adânc înrădăcinat, e mai bine să ne luăm și această măsură de precauție.

Rămânem încrezători în Domnul nostru Isus Hristos, Același ieri și azi și în veci!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns