Uniți în rugăciune -în fiecare marți, de la orele 17:00-

Uniți în rugăciune
-în fiecare marți, de la orele 17:00-

Timp de aproape patruzeci de ani, am avut la Betania o grupă care s-a întâlnit cu consecvență, în serile de marți, pentru rugăciune. Din cauza contextului în care ne aflăm, grupa de marți nu mai poate să se întâlnească în clădirea bisericii, dar timpul de rugăciune nu se anulează. Dimpotrivă, nădăjduim că deși nu ne vom aduna în același loc grupa de rugăciune se va mări și vom fi una în rugăciune, prin Duhul Sfânt al lui Dumnezeu.
Vă chemăm deci pe toți cei care sunteți parte a Betaniei, dar și pe toți ceilalți care doriți să vă alăturați nouă ca mâine, începând cu orele 17:00, să venim în rugăciune înaintea Domnului. Chiar dacă nu toți vor putea să se roage o oră, vom căuta să începem cu toții la ora 17:00.

Text biblic inspirativ:
„Căci chiar dacă smochinul nu va înflori, vița nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi și câmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule și nu vor mai fi boi în grajduri, eu tot mă voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele! Domnul Dumnezeu este tăria mea; El îmi face picioarele ca ale cerboaicelor și mă face să merg pe înățimile mele!”(Habacuc 3:17-19).

În rugăciunile noastre:

1. Îl binecuvântăm pe Dumnezeu pentru bunătatea, credincioșia și dreptatea Lui. Îi mulțumim că în ciuda încercărilor, încă ne arată har.
2. Ne pocăim de păcatele noastre și îi cerem ca în această perioadă dificlă să ne vorbească și să ne dea harul pocăinței.
3. Îi cerem Domnului:
-să oprească răspândirea bolii și să ne proteje pe noi, casele noastre, biserica, orașul, țara și țările greu încercate. Îi amintim în mod deosebit pe cei care sunt mai fragili în fața bolii. Ne rugăm în mod deosebit pentru Italia, Spania, Franța, Iran, China, Corea de Sud.
-să dea putere medicilor și întreg personalului medical. Să fie protejați de infectare. Să nu ajungă la epuizare. Să aibă înțelepciune și lumină pentru fiecare decizie. Cerem lumină și călăuzire pentru autoritățile care ne conduc și care trebuie să ia hotărâri dificile în această perioadă.
-ne rugăm pentru persoanele care deja erau greu încercate și care trec cel mai greu prin această perioadă: Laura Leontiuc, Ema Ciobanu (soția pastorului din Mediaș, diagnosticată cu cancer.) și alte persoane pe care le cunoașteți.
4. În final, îi mulțumim Domnului pentru că, prin Hristos, ne-a dăruit o moștenire veșnică și nestricăcioasă. Pentru că fericirea noastră nu depinde de circumstanțe, ci de EL!

Cu nădejde și încredere în Isus Hristos, Același ieri azi și în veci!
Valentin Făt.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns