Comunicat referitor la intalnirea de duminica 24.05.2020

Dragi membri și prieteni ai Bisericii Creștine Baptiste „Betania,” din Timișoara,

 

Prin voia lui Dumnezeu, duminică 24.05.2020, vom organiza un timp de închinare, în curtea bisericii. Acesta va începe la orele 10:00 și preconizăm că va dura o oră. La finalul acestui serviciu, cei prezenți vor avea posibilitatea de a se împărtăși la Masa Domnului. Ne bucurăm de această oportunitate de a ne reîntâlni, dar suntem conștienți că primejdia încă nu a trecut în totalitate. Astfel, există câteva precizări pe care le vom face mai jos și de care vă rugăm să țineți cont:

  1. Purtarea măștii este obligatorie pe durata întâlnirii. Nu vor fi admise la întâlnire persoanele care nu poartă masca de protecție! Recomandăm ca fiecare persoană să își aducă masca de protecție. În cazul în care nu puteți să o procurați, voluntarii bisericii noastre vă vor oferi o mască de protecție la intrare.
  2. La intrarea în curtea bisericii, fiecare persoană se va dezinfecta pe mâini cu soluția pusă la dispoziție de voluntarii bisericii noastre. Dezinfectarea mâinilor, la intrare, este obligatorie!
  3. Scaunele se vor ocupa, începând cu rândurile din față, și se vor elibera începând cu rândurile din spate.
  4. Recomandăm persoanelor care tușesc, au temperatură sau alte simptome care indică răceală sau prezența unei boli să nu participe la întâlnire.
  5. Păstrarea distanței între persoanele prezente este de asemenea obligatorie pe parcursul întregii întâlniri. Trebuie evitată orice formă de salut care presupune contactul fizic. (Evident, normele de distanțare socială nu sunt obligatorii pentru familiile restrânse, în general părinți-copii, care locuiesc în același spațiu și au venit împreună la închinare.)
  6. Părinții se vor asigura că normele de igienă menționate mai sus sunt respectate și de copii.
  7. Întrucât întâlnirea este una scurtă, vă rugăm să să asigurați că veți ajunge din timp la închinare.
  8. În cazul unor condiții meteo cu totul nefavorabile, întâlnirea noastră se va organiza doar online. Vă rugăm să aduceți cu dvs. o umbrelă, în eventualitatea faptului că va ploua.

Vă chemăm să pomeniți această întâlnire în rugăciunile dvs. înaintea Domnului. Ne dorim ca aceasta să însemne o revitalizare a părtășiei bisericii, dar și o bună mărturie pentru cei care ne vor privi și ne vor auzi. Nădejdea noastră rămâne și în această duminică, la fel ca în toatel celelalte zile ale vieții noastre, Isus Hristos, Același ieri și azi și în veci!

Echipa pastorală și comitetul Bisericii „Betania.”

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns