COMUNICAT – 31.03.2021

Dragi membri și prieteni ai bisericii noastre,
în urma ridicării carantinei instituite în Timișoara, vă comunicăm următoarele:
1. Întâlnirea de mâine, joi, 1 aprilie, se va organiza cu participare fizică, cu începere de la ora 18:00. Durata ei va fi de o oră, astfel încât participanții să poată ajunge la timpul potrivit acasă.
2. Duminică dimineața, vom organiza adunarea generală a bisericii noastre, cu începere de la ora 10:00. Menționăm că această întâlnire este adresată doar celor care sunt membri ai bisericii noastre.
3. Duminică seara, ÎNTÂLNIREA VA ÎNCEPE CU O ORĂ MAI DEVREME, DE LA 17:00. În cadrul acestei întâlniri, ne vom împărtăși și la Masa Domnului.
Pe această cale, vă reamintim că toate serviciile bisericii noastre se desfășoară cu respectarea tuturor normelor sanitare specifice acestei perioade. În acest sens, purtarea măștii de protecție este obligatorie la toate întâlnirile. În cazul în care prezentați simptome caracteristice infectării cu virusul, vă rugăm să nu participați la întâlniri, până la eliminarea oricărei suspiciuni.
Continuăm să ne rugăm pentru cei bolnavi, dar și pentru personalul medical. Îi pomenim în rugăciunile noastre și pe cei singuri și deznădăjduiți! Speranța noastră rămâne mereu „Isus Hristos, Același ieri și azi și în veci!”
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns